[Ossm-members] Јавна дебата за spodelikino.blog.com.mk и ортодокс викито

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Thu Feb 21 16:09:52 UTC 2008


2008/2/21 Biljana Kochoska <biljana.kochoska at gmail.com>:
> Игор, го тргнав, уште пред да говидам ова.
> На крај краева можеше на чет да ми кажеш за муабетов, а не да ја правиме
> голема.
>
> Извини, ама нема да има дебата.

Извинето, ама не сакам кулоарски муабети на чет.

Ако не треба да има дебата уште подобро,
прашањето е затворено.

-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list