[Ossm-members] Дебата , околу материјалите кои се пуштаат на сподели кино!

Misa Popovik popmisa at gmail.com
Thu Feb 21 23:37:12 UTC 2008


>  СподелиКино во принцип треба
> да промовира видео дела кои се слободна култура

Да. Се согласувам. Добар начин за промовирање на слободна култура е да се 
покаже дека таа постои и како материјализирана форма на идејата. „Сподели 
кино“ треба да биде настан кој што ќе го прави тоа.More information about the Ossm-members mailing list