[Ossm-members] 10 предлози за СК

Biljana Kochoska biljana.kochoska at gmail.com
Mon Feb 25 22:47:31 UTC 2008


On 2/25/08, Igor Stamatovski <igor.stamatovski at gmail.com> wrote:
> Сподели кино нема да се одржи оваа среда поради тековни активности на
>  останатите членови,
>  а поради откажување на Би од негово понатамошно организирање во текот
>  на викендот кога впрочем
>  и треба да се подготви.

И ради тоа што Точка имаат организирано нешто друго за оваа среда, а
јас дознав за тоа бидејќи денес имав некои други обврски таму.
Инаку немаат друг слободен ден оваа недела.


-- 
Bi


More information about the Ossm-members mailing list