[Ossm-members] 10 предлози за СК

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Mon Feb 25 18:29:47 UTC 2008


>  Се надевам ќе се снајдете за организација на СК оваа среда. Ако ви
>  треба некоја друга информација пишете.
>
>  Поздрав и сè најубаво.

Сподели кино нема да се одржи оваа среда поради тековни активности на
останатите членови,
а поради откажување на Би од негово понатамошно организирање во текот
на викендот кога впрочем
и треба да се подготви.

Ваљда до следниот пат ќе се приберат и средствата за да поченеме да
работиме со сопствениот
проектор, а наскоро потоа ќе започне и долго очекуваното сподели знаење.

-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list