[Ossm-members] Google.com.mk

Velko KOCEV velko.kocev at gmail.com
Thu Feb 28 18:43:41 UTC 2008


Александар почнуваш да ме нервираш со твоите глупи квоутови (ако разбораш
што е тоа) или да ти го напишам на латиница ако е дозволено да се пишува на
латиница во вашава „Слободна група." Инаку немој да ми ги праиш тие секташки
муабети за слободен совтвер пошто ти си глуп и не ја сфаќаш поентата на
муабетот кој што почна добронамерно ама очиглендо дека ќе заврши обратно
заради хиепркорекните секташки принципи на група од 200 луѓе (декларирани на
нет) и 50-тина максимум што се собораат по секташки седенки и што изиграваат
дрвени адвокати. У осталом тоа е мој став. Можеше некој и културно да ми ја
објасни поентата на вашата секта.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20080228/149b1bb2/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list