[Ossm-members] Google.com.mk

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Thu Feb 28 19:44:46 UTC 2008


2008/2/28 Velko KOCEV <velko.kocev at gmail.com>:

Кој си ти бре момче?

Очигледно имаш мало искуство при интеракција во мрежни заедници и
групи, тоа е причината која на останатите им изгледа како приказ на
елементарна мрежна некултура при учество на јавни поштенски листи.

Да илустрирам:

Само што ти влезе некој непознат дома, ти предложи да ти го смени
каналот на ТВ приемникот или омилентата плеј листа на твојот
компјутер, ти одговори дека не сакаш ако непознаникот не ти образложи
зошто би го сторил тоа.

Тој потоа почна да те навредува, плука, за малку ќе извршеше
физиолошко празнење на килимот во дневна, а две минути пред тоа
пристојноста беше фрлена низ прозорец.

Остани со здравје, ако ги видиш архивите нит си прв а за жал ни
последен. Само немој веднаш да си одиш...


-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list