[Ossm-members] Google.com.mk

Velko KOCEV velko.kocev at gmail.com
Thu Feb 28 23:18:01 UTC 2008


Грешно ти е граматичкото време во преводот.
Или си битолчанец па премногу љубиш да не кажам луиш со меко „л" минато
време.


On 28/02/2008, Igor Stamatovski <igor.stamatovski at gmail.com> wrote:
>
> 2008/2/28 Velko KOCEV <velko.kocev at gmail.com>:
>
> Кој си ти бре момче?
>
> Очигледно имаш мало искуство при интеракција во мрежни заедници и
> групи, тоа е причината која на останатите им изгледа како приказ на
> елементарна мрежна некултура при учество на јавни поштенски листи.
>
> Да илустрирам:
>
> Само што ти влезе некој непознат дома, ти предложи да ти го смени
> каналот на ТВ приемникот или омилентата плеј листа на твојот
> компјутер, ти одговори дека не сакаш ако непознаникот не ти образложи
> зошто би го сторил тоа.
>
> Тој потоа почна да те навредува, плука, за малку ќе извршеше
> физиолошко празнење на килимот во дневна, а две минути пред тоа
> пристојноста беше фрлена низ прозорец.
>
> Остани со здравје, ако ги видиш архивите нит си прв а за жал ни
> последен. Само немој веднаш да си одиш...
>
>
> --
>
> Igor
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20080229/54295e91/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list