[Ossm-members] Препрати: Document Freedom Day

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Thu Feb 28 23:57:38 UTC 2008


Тоа значи дека е крајно време да си најдеш девојка или дечко.
Не знам која ти е сексуалната преференца, ама која и да е тешко
дека ќе можеш да ја задоволиш на листава користејќи говор на омраза и
вулгарности.

Не знам од каде ти потекнува фрустрацијата, ама немој да ја искажуваш не листа.

Престани бре. ;-)


-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list