[Ossm-members] Apache mod_rewrite и mod_jk

Vlado Peshov vlatkop at gmail.com
Fri Jan 11 16:54:03 UTC 2008


http://www.nabble.com/Bug-391646%3A-mod_jk-must-be-loaded-before-mod_rewrite-to6697516.html

Го следев ова цело време. Прво го избришав стариот mod_jk со верзија 1.2.15(кој
го билдав од сорс). Потоа пробав со најновиот 1.2.26(кој го билдав исто од
сорс) кој пак имаше и после го инсталирав преку apt-get (пошто сум на
Debian) и си работеше се ОК.


Поздрав и фала на подршката на сите :)
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20080111/2d844d6c/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list