[Ossm-members] Отворената средба за програмата на 2с.мк заврши..

Новица Наков novica at bagra.org
Fri Jan 11 18:04:42 UTC 2008


> > >поместување во среда на СК,

а додека да се договори ова киното да започне?

еве 11ти е веќе. празници и сѐ завршија.
-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list