[Ossm-members] Отворената средба за програмата на 2с.мк заврши..

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Fri Jan 11 19:02:13 UTC 2008


On Jan 11, 2008 6:23 PM, Aleksandar D. Balalovski <gemidjy at lugola.net> wrote:

> > Претор
>
> read my lips
> П Е Л И С Т Е Р :)

И дур се договорите за средношколките кај да ги викате, дај ги
можностите за соодветен простор кој може да се најде на Пелистер за
нормални пари со потребна инфраструктура да напраиме „Ништо нема да
случи" дур е зима на Пелистер.

-- 
Glisha


More information about the Ossm-members mailing list