[Ossm-members] Не е лесно за сертификат

Damjan Dimitrioski damjandimitrioski at gmail.com
Sat Jan 12 10:20:34 UTC 2008


Здраво, најпрвин се извинувам за тоа што се вмешувам во разговорот, но 
тоа за сертифицирање е малку проблем, бидејќи за да дадат од 
министерството за образование дозвола за сертификат потребно е луѓето 
кои ќе предаваат на тој корпус да имаат завршено факултет и да имаат 
лиценца за наставник, што значи ќе мора да се најдат доброволно луѓе да 
предаваат или некои што ќе работат за пари.

Дамјан Димитриоски.More information about the Ossm-members mailing list