[Ossm-members] ТВ картици достапни во мк што добро работат на Gnu/Linux

Marko Doda mark0d0da at gmail.com
Sat Jan 12 14:28:49 UTC 2008


Сакам да земам тв картица ама неам поима која од картиците тука што се 
достапни работат на Линукс.  Ако земал некој нека пише импресии :)

Поздрав


More information about the Ossm-members mailing list