[Ossm-members] Локализација на ФОСС во Србија

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Thu Jan 17 00:58:10 UTC 2008


2008/1/16 Jordanka Petrushevska <jocika at gmail.com>:
> http://ssla.oneworldsee.org/article/view/150505/1/
>
> ама поддржана од нивната Влада... ќе биде ова некад и кај нас? Јес да веќе
> ги имаме локализирано ствариве, ама сепак... поддршка од Влада и др. моќници
> (читај - иматели на пари :-) кај нас? :-(

Кај до сега многу ретко се добиваше тапшање по рамо од про Micro$oft
влада, а сега ако не биде
со купувањево на машините со Едубунту за училиштата, никогаш нема ништо да биде.

ПОЗ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list