[Ossm-members] Локализација на ФОСС во Србија

Jordanka Petrushevska jocika at gmail.com
Wed Jan 16 16:06:15 UTC 2008


http://ssla.oneworldsee.org/article/view/150505/1/

ама поддржана од нивната Влада... ќе биде ова некад и кај нас? Јес да веќе
ги имаме локализирано ствариве, ама сепак... поддршка од Влада и др. моќници
(читај - иматели на пари :-) кај нас? :-(


Јорданка
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20080116/99c8327c/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list