[Ossm-members] РМС денс

Marko Doda mark0d0da at gmail.com
Fri Jan 18 10:52:12 UTC 2008


On Friday 18 January 2008 11:27:58 Jovan Kostovski wrote:
> Само уште една утка на блогерите наши :(
> Текстот е ок, али насловот е "Linux daddy"

Верјатно е напишано така со цел да се разбере, пошто поише се знае како 
"Linux" одколку Gnu/Linux. Сеедно, ширење на дезинформации sucks.

Поздрав
Маки


More information about the Ossm-members mailing list