[Ossm-members] измени во кривичен законик

Новица Наков novica at bagra.org
Sat Jan 19 13:53:15 UTC 2008> Ме интересира дали измените се однесуваат и на член 251 и 251а?
> Ако ја има онлајн поставено верзијата би сакал линк, или пак на приватната
> ми пошта :)

земи си го од тука ако не те мрзи:
http://www.slvesnik.com.mk/default.asp?section=login

еј ама ме нервираат кога за сѐ нешто прават да се пријавуваш по страници... а 
таман ги фалевме дека објавиле весници на нет.

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list