[Ossm-members] измени во кривичен законик

Ilija Iliev strumjan at gmail.com
Sat Jan 19 13:35:43 UTC 2008


2008/1/18 Новица Наков <novica at bagra.org>:

>
> една законска информација.
>
> во сл. весник бр. 7 од 15.01.2008 г. има измени на кривичниот законик со
> кои
> меѓу другото за пиратерија на аудиовизуелни дела и фонограми казните се
> променети од парични во казна затвор.


Ме интересира дали измените се однесуваат и на член 251 и 251а?
Ако ја има онлајн поставено верзијата би сакал линк, или пак на приватната
ми пошта :)


-- 
Best regards,
Ilija Iliev

gsm: +389 77 575 175
tel:    +389 02 3217 450
http://top.net.mk
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20080119/c9c86adc/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list