[Ossm-members] Локализација на GNOME 2.22

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Mon Jan 21 08:38:49 UTC 2008


Времето е кратко, release candidate верзијата излегува на 27ми фебруари.

Јове креирал страница на викито на која што можеме да го бележиме
напредокот, сега за сега има уште доста работа. 

http://wiki.lugola.net/Превод_на_GNOME_2.22

Највеќе помош е потребна со Anjuta бидејќи од 2.22 станува дел од GNOME,
па ако има некој програматор што сака да помогне со ова нека пише.

За останатите модули може да се пријави кој сака и ќе добие инструкции
од Јове или од мене.

Фала.
-- 
Арангел
[w:ufo.linux.net.mk]
[e/j:ufo at linux.net.mk]
[i:arangel @ FreeNode]
More information about the Ossm-members mailing list