[Ossm-members] идеите за новата година

Новица Наков novica at bagra.org
Mon Jan 21 14:41:54 UTC 2008


како и обично секогаш на почетокот на НГ има идеи за тоа што треба да се прави

некои од нив не се нови и ги има на старата врска: 
http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа

некои од нив се понови, појавени во разговори и предлози изминатиов месец и 
тие се прибележани на: 
http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7

формално, иако тоа е малку релевантно, повеќето од овие работи се бројат во 
програмата за работа на слободен софтвер македонија. 

но, како што знаете идеите нити јадат, нити пијат, и може да стојат напишани 
на многу места. сѐ зависи од луѓето. 

да видиме како ќе се отвори оваа година.


-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list