[Ossm-members] За Сподели Знаење 2.10

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Tue Jan 22 13:36:20 UTC 2008


2008/1/22 Georgi Stanojevski <glisha at gmail.com>:
> 2008/1/22 Igor Stamatovski <igor.stamatovski at gmail.com>:
> >
> > > Јас ја имам симнато епизодата на XviD, ако треба ќе ја симнам во друг
> > > формат (нема Ogg Theora). Само кажете на каков медиум да ја донесам
> > > („медиум" вклучува и лаптоп, а не USB стапче(немам, ми се расипа)).
> >
> > Донеси го клипчето. Ставив на блог. Донеси го на лаптоп или CD.
>
> Абе какви ~8 минути, 38 минути е клипот.

Всушност еден исечок од последната епизода на Hak.5.

Глиша, ИСЕЧОК!

-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list