[Ossm-members] За Сподели Знаење 2.10

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Tue Jan 22 13:34:05 UTC 2008


2008/1/22 Igor Stamatovski <igor.stamatovski at gmail.com>:
>
> > Јас ја имам симнато епизодата на XviD, ако треба ќе ја симнам во друг
> > формат (нема Ogg Theora). Само кажете на каков медиум да ја донесам
> > („медиум" вклучува и лаптоп, а не USB стапче(немам, ми се расипа)).
>
> Донеси го клипчето. Ставив на блог. Донеси го на лаптоп или CD.

Абе какви ~8 минути, 38 минути е клипот.

-- 
Glisha


More information about the Ossm-members mailing list