[Ossm-members] измени во кривичен законик

Новица Наков novica at bagra.org
Wed Jan 23 14:14:27 UTC 2008


> Денес од правниците на работа го грабнав тој број на Службен весник во
> печатено издание, го прелистав двапати и не најдов ништо ни слично на ова!
> Ај уште еднаш бројката на весникот, да не е некоја грешка?

не е грешка. тој весник на стр. 240 член 157 а и б.


-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list