[Ossm-members] измени во кривичен законик

Ilija Iliev strumjan at gmail.com
Tue Jan 22 20:41:38 UTC 2008


2008/1/18 Новица Наков <novica at bagra.org>:

> во сл. весник бр. 7 од 15.01.2008 г. има измени на кривичниот законик со
> кои
> меѓу другото за пиратерија на аудиовизуелни дела и фонограми казните се
> променети од парични во казна затвор.
>

Денес од правниците на работа го грабнав тој број на Службен весник во
печатено издание, го прелистав двапати и не најдов ништо ни слично на ова!
Ај уште еднаш бројката на весникот, да не е некоја грешка?
-- 
Best regards,
Ilija Iliev

gsm: +389 77 575 175
tel:    +389 02 3217 450
http://top.net.mk
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20080122/832009c8/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list