[Ossm-members] Отворената средба за програмата на 2с.мк заврши..

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Thu Jan 24 00:42:08 UTC 2008


> Треба да се знае дек СС е кул.

ова ептен ме голицка .. како тоа е „кул“. 
ја можеби сум премногу стар циник, па мислам дека компјутерите не се кул 
воопшто а камоли софтвер (било каков)... Слободен софтвер повеќе го гледам 
како позитивна нула.. добар почеток.

али баш би сакал да ме убедат дека е „кул“ :)-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )
http://wiki.lugola.net/wiki/Вечна_TO-DO_листаMore information about the Ossm-members mailing list