[Ossm-members] Отворената средба за програмата на 2с.мк заврши..

Misa Popovic popmisa at gmail.com
Mon Jan 28 01:53:07 UTC 2008


> се додека информациите за настанот се појавуваат на матичниот блог и на сите
> други места каде што ги имало до сега, секој кој сака може да прави колку
> сака нови блогови, вики страници, твитери, и други работи. и така блогот си е
> cc-by-sa.

+1

-- 
Misa Popovik


More information about the Ossm-members mailing list