[Ossm-members] Отворената средба за програмата на 2с.мк заврши..

Новица Наков novica at bagra.org
Sun Jan 27 22:31:21 UTC 2008> > Инаку мислам дека треба и посебен блог за сподели кино.
>
> Нема потреба од ова, едвај го изрекламиравме spodeliznaenje.blogspot.com

се додека информациите за настанот се појавуваат на матичниот блог и на сите 
други места каде што ги имало до сега, секој кој сака може да прави колку 
сака нови блогови, вики страници, твитери, и други работи. и така блогот си е 
cc-by-sa.

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list