[Ossm-members] НСНД сплит

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Wed Jul 2 11:50:45 UTC 2008


> > Сега за сега нема ни некоја финансиска конструкција за трошоците, али кој
> > му се иде, а нема пари сепак нека пише па ќе видиме .. можеби ќе има
> > шанси за покривање на некои трошоци. можеби не.
>
> Можда треба да се спомене и дека планот е да се оди со комбе во кое
> моментално има „резервирано“ <колку> седишта..

на миша не му одговара цената на комбето - а иначе кога би одговарала би биле 
резервирани 8 седишта (од 9) јас колку знам.


-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )
http://wiki.lugola.net/wiki/Вечна_TO-DO_листаMore information about the Ossm-members mailing list