[Ossm-members] И во линукс можело..

Aleksandar Josifoski josifoski2 at gmail.com
Sun Jul 6 10:31:54 UTC 2008


Arangel Angov wrote:
> На нед, 2008-07-06 во 11:25 +0200, Aleksandar Josifoski напиша:
>   
>> да се снима дел од екран кој ќе го прати глушецот.
>>
>> Пример:
>> http://youtube.com/watch?v=3m-EMG7_IHg
>>     
>
> Слична апликација што го прави истово е Istanbul (исто така GTK
> апликација), но не сум баш сигурен за делот со фокусирањето. Во секој
> случај интересно за прилози за на телевизија.
>
>   
>
> Слободен софтвер се вика на македонски. ;)
>   
За споредба на квалитетот на оригиналното видео 
http://josifoski.org/test/test3.ogg
На оној кој ќе направи најдобра конверзија во .flv и кога ќе се види на 
youtube да даде најдобар квалитет, и го сподели искуството со нас ...
Ќе му пратам по moneybookers 2 evra. Можеби личи малку, но, моето 
моментално салдо е -4000евра (што значи кога би стоел многу подобро 
финансиски би биле 200 евра!).
Не сакав да се жалам со ова, поента ми е дека тоа знаење вреди за 
најдобриот 200евра!
Нека се смета ова како конкурс
Секако не мислев на конкретното видео тест3, туку на било кое видео.


More information about the Ossm-members mailing list