[Ossm-members] И во линукс можело..

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Sun Jul 6 09:33:33 UTC 2008


На нед, 2008-07-06 во 11:25 +0200, Aleksandar Josifoski напиша:
> да се снима дел од екран кој ќе го прати глушецот.
> 
> Пример:
> http://youtube.com/watch?v=3m-EMG7_IHg

Слична апликација што го прави истово е Istanbul (исто така GTK
апликација), но не сум баш сигурен за делот со фокусирањето. Во секој
случај интересно за прилози за на телевизија.

> Дали ми простувате?
> 153, 1997 Јован-21

404 Page not found

Слободен софтвер се вика на македонски. ;)
-- 
Арангел
[w:ufo.linux.net.mk]
[e/j:ufo at linux.net.mk]
[i:arangel @ FreeNode]
More information about the Ossm-members mailing list