[Ossm-members] Локализација на GNOME 2.24

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Sun Jul 6 13:04:18 UTC 2008


http://ufo.linux.net.mk/archives/318

Ни треба помош за подобрување на преводите и за допреведување на GNOME
2.24.

Ако има некој што сака да почне да помага со преводите нека реплицира
тука или приватно на мене или на jovan ет slobodensoftver.org.mk.
-- 
Арангел
[w:ufo.linux.net.mk]
[e/j:ufo at linux.net.mk]
[i:arangel @ FreeNode]
More information about the Ossm-members mailing list