[Ossm-members] Пробав да ја преведам следнава страна на Firefox:

Дамјан Димитриоски damjandimitrioski at gmail.com
Tue Jul 8 17:30:12 UTC 2008


Пробав да ја преведам следнава страна на Firefox:
http://support.mozilla.com/mk/kb/Кратенки+за+Тастатурата?style_mode=inproduct

ама зафркнав неколку тагови :( и табелата се растури.
Еве пастирав линк со кодот од страната.
http://nopaste.info/3d7176cdcc.html
Ако можи да се поправи.

Се извинувам за нередот.
More information about the Ossm-members mailing list