[Ossm-members] Вики спам

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Sun Jul 6 18:40:06 UTC 2008


На нед, 2008-07-06 во 20:06 +0200, Aleksandar Balalovski напиша:
> Captcha или Регистрација? Јас сум за регистрација.

Регистрација со captcha. Што е поентата на регистрирањето ако можат и
ботови да се регистрираат?
-- 
Арангел
[w:ufo.linux.net.mk]
[e/j:ufo at linux.net.mk]
[i:arangel @ FreeNode]
More information about the Ossm-members mailing list