[Ossm-members] FIY: USAID/PEP тендер за локализација на слободен софтвер

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Tue Jul 22 13:25:38 UTC 2008


На чет, 2008-07-17 во 19:16 +0200, Aleksandar Balalovski напиша:
> Шо бидна со тендеров бе? Кој го зеде? Има некој екстра инфо?

Ја разбрав дека само Климент има повеќе информации околу ова, чекам да
видам дали ќе пише нешто тука па да се јавам директно во USAID да
побарам повеќе информации и да ги прашам зашто кријат кој победил на
тендерот.

Толку од транспарентноста и објавување на изведувачот на сајтот на PEP.
-- 
Арангел
[w:ufo.linux.net.mk]
[e/j:ufo at linux.net.mk]
[i:arangel @ FreeNode]
More information about the Ossm-members mailing list