[Ossm-members] Mozilla Summit 2008

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Tue Jul 22 15:17:53 UTC 2008


> > Па така, ако заедницата има некоја порака или сака нешто да дознае повеќе
> > од Mozilla, пишете..
>
> пред година две прашуваа како можат да им помогнат на л10н тимовите. јас
> тогаш реков да ми пратат лаптоп. па прашај ги до кај е пратката. :)


имаш лаптоп.. denied.


-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )
http://wiki.lugola.net/wiki/Вечна_TO-DO_листаMore information about the Ossm-members mailing list