[Ossm-members] Mozilla Summit 2008

Новица Наков novica at bagra.org
Tue Jul 22 15:08:38 UTC 2008


> Па така, ако заедницата има некоја порака или сака нешто да дознае повеќе
> од Mozilla, пишете..

пред година две прашуваа како можат да им помогнат на л10н тимовите. јас тогаш 
реков да ми пратат лаптоп. па прашај ги до кај е пратката. :)

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list