[Ossm-members] Проект: Весник со огласи за работа/тендер/...

Aleksandar Josifoski josifoski2 at gmail.com
Wed Jul 23 09:20:57 UTC 2008


- Сите огласи за работа и тендери во тој весник

- Законски да мора сите кои имаат да огласат работа/тендер да објават во 
тој весник

- Весникот да се дели бесплатно, да може личност да добие само по 1 
примерок

- Огласите да бидат доставани до пунктови во секој град во X.Македонија 
и да бидат наплатувани на тие кои ги оставаат по некои новинарски 
критериуми

- Да има web презентација

- Да не се дозволат морално несоодветни огласи

- Покрај огласите за работа да има колумни кои ќе го популаризираат 
капитализмот, ќе го изобличуваат социјализмот, евентуално кои ќе го 
популаризираат слободниот софтверMore information about the Ossm-members mailing list