[Ossm-members] НСДН

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Fri Jul 25 15:08:37 UTC 2008


> Луѓе што се случи со НСДН ?
>
> Ќе се оди? И јас сум заинтересиран ако не ми се поклопат одморите.
>
> Порано имаше вики страна за истово, можи некако да се координираме ?

http://wiki.lugola.net/NSND/Split_2008 22-24 август.

Kире, одлучувај се одма за да може да се организира смештај.


-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )
http://wiki.lugola.net/wiki/Вечна_TO-DO_листаMore information about the Ossm-members mailing list