[Ossm-members] FIY: USAID/PEP тендер за локализација на слободен софтвер

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Mon Jun 2 09:04:59 UTC 2008


2008/6/2 Зоран Димовски <zoki.dimovski at gmail.com>:
> Чомбе, не сите инсајдери се противници ;) ами токму спротивното.

Професорот по ОНО (Општонародна одбрана) во средно,
постојано ни викаше за да се бориш против некој, мора
прво да го запознаеш ;)

> не сите противници се инсајдери?! :)

а има и двојни агенти :)


ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list