[Ossm-members] Zabava na Begovo Pole (Solunska Glava)

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Wed Jun 11 12:09:11 UTC 2008


Здраво,
Малце офтопик али вреди да се пренесе...

Чув на радио дека планинарското друштво Македон организира забава на
Бегово поле
(едно висорамнинче под Солунска глава) од 20 до 22 јуни (петок недела)
Повеќе информации на: 076493301 и 070398368.

ПСД Кораб веќе има организирано вакво нешто:
http://www.korab.org.mk/zabava_na_begovo_pole.html

ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list