[Ossm-members] Zabava na Begovo Pole (Solunska Glava)

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Wed Jun 11 14:14:20 UTC 2008


2008/6/11 QBox <qbox2xxx at gmail.com>:
> И јас офтопик. А превоз има ли? :P
Незнам, јави се на бројчињата што ги пишав, јас само чув на радио.

Вообичаено кога сум одел јас било, до Богомила со воз, па
после ако се најде некој превоз (тракторче или џип) до Чеплес добро, ако не
3-4 саати пешадија. Од Чеплес нагоре пешадија.


2008/6/11 Aleksandar D. Balalovski <gemidjy at lugola.net>:
> Само ако пее Благица Павловска или Мукаетова...
> или не таква забава? Каква забава бе?

Се разбира дека не е таква забава. Забавата e: планина, чист воздух,
логорски огин, спиење во вреќи....
Види го линкот, мрзо една :)


ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list