[Ossm-members] Zabava na Begovo Pole (Solunska Glava)

Goce Mitevski goce.mitevski at gmail.com
Wed Jun 11 17:53:39 UTC 2008


Ова е наведено во официјалното соопштение:

НАПОМЕНА:

• Групата се води од водичи одредени од огранизаторот. Не е дозволено
отстапување од програмата без дозвола од организаторот. Секое
непочитување на програмата и наредбите на водичите го иззема
организаторот од било каква одговорност кон тие учесници;
• Секој учесник мора да носи сопствена храна бидејќи таа ја нема во
домот Караџица;
• Превозот и ноќевањето  во дом Караџица чинат 700ден;
• Превозот и ноќевањето  во шатори (кои ги обезбедува организаторот)
чини 550ден.
• Секој што е заинтересиран за посета на забавата може да се информира
и да резервира кај:  Аце на 076 493 301 и Бојан на 070 398 368, и
емаил kps at makedon.mk ;
• Најстрого е забрането фрлање на отпадоци освен на место предвидено
од организаторот, организаторот ја презема обврската местата на
одржувањето на акцијата да ги остави исчистени од отпадоци како што ги
затекнал на почетокот на акцијата;
• Организаторот го задржува правото на измени во програмата во
зависност од условите на теренот.

Ако има потреба, целосното соопштение можам да го закачам некаде за
тие што се заинтересирани.

Поздрав,

2008/6/11 Jovan Kostovski <chombium at gmail.com>:
> 2008/6/11 QBox <qbox2xxx at gmail.com>:
>> И јас офтопик. А превоз има ли? :P
> Незнам, јави се на бројчињата што ги пишав, јас само чув на радио.
>
> Вообичаено кога сум одел јас било, до Богомила со воз, па
> после ако се најде некој превоз (тракторче или џип) до Чеплес добро, ако не
> 3-4 саати пешадија. Од Чеплес нагоре пешадија.
>
>
> 2008/6/11 Aleksandar D. Balalovski <gemidjy at lugola.net>:
>> Само ако пее Благица Павловска или Мукаетова...
>> или не таква забава? Каква забава бе?
>
> Се разбира дека не е таква забава. Забавата e: планина, чист воздух,
> логорски огин, спиење во вреќи....
> Види го линкот, мрзо една :)
>
>
> ПОЗДРАВ, Чомбе
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>--
Goce Mitevski
Freelance designer

http://monsteer.deviantart.com
http://www.linkedin.com/in/gocemitevski


More information about the Ossm-members mailing list