[Ossm-members] firefox Guinness World Record si beshe Macedonia sega e FYROM

QBox qbox2xxx at gmail.com
Thu Jun 12 16:23:03 UTC 2008


Срамота е воа веќе. Многу им се даде глас на грците да зборат.

2008/6/12 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>:

> На чет, 2008-06-12 во 10:07 +0200, Georgi Stanojevski напиша:
> > https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=438800
> >
> > Али во секој случај да не бидеме ние буљаши и да бидеме културни.
>
> Ве молам *само* гласајте, и доколку оставате коментари нека бидат
> кратки, учтиви и културни.
> --
> Арангел
> [w:ufo.linux.net.mk]
> [e/j:ufo at linux.net.mk]
> [i:arangel @ FreeNode]
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20080612/4cba4070/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list