[Ossm-members] firefox Guinness World Record si beshe Macedonia sega e FYROM

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Thu Jun 12 16:48:28 UTC 2008


На чет, 2008-06-12 во 19:23 +0300, QBox напиша:
> Срамота е воа веќе. Многу им се даде глас на грците да зборат.

Океј, рече човекот дека ќе збрка работа да се поправи и предлагам да го
оставиме да збрка без да му се качуваме на глава, не е ни он крив некој
сменил он пробува да го врати.

Предлагам да се воздржиме од коментари до следниот коментар од Mozilla,
работава може да се реши до утре и готово.
-- 
Арангел
[w:ufo.linux.net.mk]
[e/j:ufo at linux.net.mk]
[i:arangel @ FreeNode]
More information about the Ossm-members mailing list