[Ossm-members] firefox Guinness World Record si beshe Macedonia sega e FYROM

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Thu Jun 12 20:23:34 UTC 2008


2008/6/12 Goce Mitevski <goce.mitevski at gmail.com>:
>> Предлагам да се воздржиме од коментари до следниот коментар од Mozilla,
>> работава може да се реши до утре и готово.
>
> Поправено е. Стои Republic of Macedonia.
> Ај наздравје :)

Коа ви кажав дека се заебавме се праевте паметни, ви реков дека треба
да стои Macedonia, Republic of сеа стоиме под Р нормално под Republic of Congo.

Of well, crisis averted. Дамјан имаш задача да има мрчиш за ова на
Whistler mountains.

Игор

-- 
PJ O'Rourke  - "You can't get rid of poverty by giving people money."


More information about the Ossm-members mailing list