[Ossm-members] Firefox 3 рилис журка

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Fri Jun 13 13:12:54 UTC 2008


Мислам дека е добра идеја да се направи сепак дека е добра можност да се
собере заедницата како и луѓе надвор од заедницата. Ова е настан што ни
фали и не треба да испуштиме да го напраиме ко што треба.

Зборив и со Новица и он предложи во Точка во среда да сме правеле нешто.
Значи наместо сподели кино може да направиме од 7 до 12 рилис журче, со
торта firefox логото на проектор и музиче.

Кажете што мислите.

Ако сте за, ќе треба:
- волонтер да збрка за тортата.
- волонтер да пушта музика (ако сакате јас можам и диџеј да викнам)

И последно, дали сакате да пробаме да испечатиме 15-20 маички и да ги
продаваме даваме вечерта (за оние што ќе „донираат“ пари за поддршка на
тимот или организацијата вотевр). Во најмала рака ќе одам и ќе испечатам
50/100 налепници од прографика.

Сите предлози се добредојдени, треба да го напраиме ова заедно.

PS Ако некој знае кај можат да ни средат маички до вторник нека каже одма цена.
-- 
Арангел
[w:ufo.linux.net.mk]
[e/j:ufo at linux.net.mk]
[i:arangel @ FreeNode]
More information about the Ossm-members mailing list