[Ossm-members] Firefox 3 рилис журка

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Fri Jun 13 14:29:40 UTC 2008


На пет, 2008-06-13 во 16:15 +0200, Goce Mitevski напиша:
> Може и јас да направам некое средно големо банерче/постер за да го
> рашириме муабетот како што треба.
> 
> Диџејот е супер идеја.

Топ! :)

Еве што треба да се напраи по редослед:
- Новица или било кој друг што има контакт, да праша во Точка дали може
журчето да го праиме, иако е наш терминот, сепак журка е мењање на тип
на настан, па ако мислам дека треба да прашаме, освен ако не сте сигурни
дека нема да има никаков проблем.
- Гоце да се обрати кај мене на џабер за информации за
банерот/постерот :)
- Да се пријави волонтер што ќе иде да објасни каква торта сакаме и да
ја нарача
- Јас да испечатем стикери.

Лаптопи може да донесеме, еден за музиката нешо ако треба и еден за да
се врзе со проектор и да се стаи постерот на проектор да стои.

Тоа ми текнува сега за сега.
-- 
Арангел
[w:ufo.linux.net.mk]
[e/j:ufo at linux.net.mk]
[i:arangel @ FreeNode]
More information about the Ossm-members mailing list