[Ossm-members] Firefox 3 рилис журка

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Fri Jun 13 17:52:38 UTC 2008


Јас само да ви кажам дека ќе донесам Текила.
Не  можам да помогнам на лице место (нели, Битола сум), ама еве ќе
помогнам практично.

2008/6/13 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>:
> На пет, 2008-06-13 во 16:15 +0200, Goce Mitevski напиша:
>> Може и јас да направам некое средно големо банерче/постер за да го
>> рашириме муабетот како што треба.
>>
>> Диџејот е супер идеја.
>
> Топ! :)
>
> Еве што треба да се напраи по редослед:
> - Новица или било кој друг што има контакт, да праша во Точка дали може
> журчето да го праиме, иако е наш терминот, сепак журка е мењање на тип
> на настан, па ако мислам дека треба да прашаме, освен ако не сте сигурни
> дека нема да има никаков проблем.
> - Гоце да се обрати кај мене на џабер за информации за
> банерот/постерот :)
> - Да се пријави волонтер што ќе иде да објасни каква торта сакаме и да
> ја нарача
> - Јас да испечатем стикери.
>
> Лаптопи може да донесеме, еден за музиката нешо ако треба и еден за да
> се врзе со проектор и да се стаи постерот на проектор да стои.
>
> Тоа ми текнува сега за сега.
> --
> Арангел
> [w:ufo.linux.net.mk]
> [e/j:ufo at linux.net.mk]
> [i:arangel @ FreeNode]
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>-- 
http://blog.gemidjy.info
http://wiki.lugola.net - your future!
Member of Lugola (www.lugola.net)
a


More information about the Ossm-members mailing list