[Ossm-members] Firefox 3 рилис журка

Goce Mitevski goce.mitevski at gmail.com
Mon Jun 16 14:34:11 UTC 2008


> Супер, само датумот е 18ти. :) Пиши коа ќе попраиш да го мењам и ја кај
> шо сум го ставал.

Поправено. Малце доцнам, гледам на кајмак.от веќе има вест, ама тоа е.

http://pablisher.lugola.net/data/Firefox-3-zabava-poster_finalen.jpg

Поздрав,


More information about the Ossm-members mailing list