[Ossm-members] Firefox 3 рилис журка

Misa Popovic popmisa at gmail.com
Thu Jun 19 00:15:48 UTC 2008


> собере заедницата како и луѓе надвор од заедницата. Ова е настан што ни
> фали и не треба да испуштиме да го напраиме ко што треба.

Еве и слики од забавата:

http://www.flickr.com/photos/kotle/tags/firefox/


-- 
Misa Popovik


More information about the Ossm-members mailing list